fredag, december 31, 2004

Nytårsaften

Jamen så blev det årets sidste dag; de sidste par dage har vi døjet med maveonde hos Mette; men børnene er ved at komme sig over skoldkopper.:-(
Jeg kom af med en klods fra min powerbook, så håber jeg at komme af med den anden også - noget gammel stads; men mon ikke nogen kan bruge den alligevel?

Litteratur

Så er jeg ved at læse Malenes fars bog (Erik Juul Clausens) "Operahuset på heden" - den er god! - Noget lang; men jeg er da 3/4 igennem på under en uge, så ;_)

Og bagefter skal jeg lige have læst "Kaddish over et ufødt barn" og sammendraget af Sam Besekows erindringer, da min moders pianist mente, at jeg var blevet takket for et eller andet i een af dem. Sært.

Nå men godt nytår til alle.

/Seb

mandag, december 27, 2004

Julehilsen

Så blev det igen jul, og jeg har naturligt været lidt væk fra computeren.
Men nu blev det tid til lidt systemvedligehold, og jeg skulle da også lige se, om der ikke var andre, som skrev noget post til mig ;-)

Macbruger

LIge lidt inden jul meldte jeg mig ind i den fællesdanske macbrugergruppe, Macbruger, som, jeg tilfældigvis opdagede, holdt macglögg her i Århus, og det ville jeg gerne med til. Vi dukkede 7 mand høj op hos Brian oig havde en rigtig hyggelig aften med masser af snak om nye og gamle mac'er og alt muligt andet. Faktisk skrev jeg en lille artikel om den aften. Den kan læses i foreningens blad Dobbeltklik.

/Seb
Blog Widget by LinkWithin