fredag, februar 25, 2005

Nej det så ikke meget bedre ud med Dossier, så nu skriver jeg med html-koder ;-(

/S
Jeg fandt lige et program til - for det viser sig jo, at bloggApp ikke kan finde ud af at sende ordentlig unicaode-8, så min blog ser ærlig talt DUM ud ,_(
MÃ¥ske programmet dossier er lidt bedre.
/S

En træls besked

Da jeg afleverede Søren i morges i skole, kom Jette og fortalte, at hun holder som lærer for Børnehaveklassen på mandag!
Hun havde fået strenge instrukser om ikke at sige noget til os af lærestyregruppen, fordi de ville sende brev til os om det - men da ingen af os forlældre havde reageret, regnede hun ikke med, at vi havde hørt noget, og så måtte hun jo hellere selv fortælle os det. Altså hvor træls. Både, at hun holder - for børnene og vi er glade for hende - og også, at vi ikke havde fået noget at vide.
Det er altså for træls. Nå jeg må have snakket med dem om det.

Snevejr

Men ellers går det meget godt - det har jo sneet i de sidste snart 14 dage ind i mellem. og det er meget hyggeligt. Kommune/Amt er ikke for gode til at rydde cykelstierne, og slet ikke opkørslerne fra vejene til dem; men i dag fik jeg da hentet Søren på cykel - det er ved at være træls at tage bussen.

/S

lørdag, februar 19, 2005

Kan blogapp?

viJournal virkede godt nok til harddisk journal; men den var ikke god til at poste; Ekspressoblog ville slet ikke poste og weblog poster ville ikke åbne på System 10.3.8 ;-(
Men jeg tror da nok, at BloggApp havde det med at virke.

/S

fredag, februar 04, 2005

viJournal

Test af viJournal

2005
fredag,4. februar

10:09 am Jeg forsøger mig lige med programmet viJournal. Det ser ud til at kunne blogge og lave harddisk-journal samtidig, og det er jo egl lidt fikst.

/Seb

En lille Test

2005
fredag, 4. februar

Jeg prøver lige at se, hvad der sker, når man skriver noget ;_)
Jeg faldt over endnu et blog-bart program, og det kunne jo være, at det kunne finde ud af det med fonte etc.
/S
Blog Widget by LinkWithin