fredag, februar 22, 2008

Litteraturvejledning

Sjovt så mange søde mennesker, jeg har haft ringet til i dag.

Senest også en lidt pudsig ældre mand fra det nordvestjyske, som på en meget venlig måde begyndte at snakke uden om mit forsøg på at sælge ham avisen. Vi kom til at snakke religion og herunder personligt "måde" med Gud og også litteratur. Så nu har jeg bestilt Martin A. Hansens "Løgneren" på hans opfordring. Han havde i øvrigt tidligere selv været sælger og roste mig for at bringe samtalen tilbage på sporet :-)

Kom der er et salg ud af det? Nej , desværre; men samtalen var hyggelig ;)

Tør man ikke sige nej?

Har lige snakket med en dame, som jeg også ringede til i går for at sælge hende avis.

I går var beskeden, at hun ikke lige orkede at snakke med mig, og det var jo fint nok; men i dag bad hun så om, om hun ikke kunne blive fri for at blive ringet til, og det kunne hun jo også godt.

Men hvorfor sagde hun ikke det i går i stedet for at spilde vores begges tid?

torsdag, februar 14, 2008

Jobsøgningens lyksageligheder

Vi var vist flere, der mente, at det da ikke kunne passe, at man mente, at ledige skulle søge 4 jobs i ugen (og nogle steder har jeg læst 4 om måneden); og nu ser det så ud til, at det heller ikke har været meningen, hvis altså EkstraBladet har fået rigtig fat på det i dag.

Opdatering til Office 2004 igen igen

Så kan endnu en opdatering hentes hos Microsoft. Den hedder 11.4.0

mandag, februar 11, 2008

Akademikeres trængsler med Jobformidling

DR's Nyheder/Penge skriver om de evige trængsler en akademiker har i mødet med Jobcentrene.

Her er igen et eksempel på, at jobcentre ikke formår at hjælpe de højtuddannede ;(


Det måtte jo komme

Så skete det, som jeg havde gået og tænkt på et stykke tid: programmet, der kan hjælpe den arbejdsløse med at honorere kravet om at logge ind på jobnet hver uge.

Jeg havde godt nok forestillet mig en løsning, hvor man meldte sig til på en hjemmeside, som så klarede det for en, men her er en løsning, hvor man har et program på sin computer (windows), som så tager sig af det for en.

Læs om programmet her hos comom.

Hent det her.

Der har selvfølgelig allerede været reaktioner om, at det er nasseri og ulovligt, men på den anden side, så tenderer kravet det latterlige efter min opfattelse.

Beskyt din Mac

Der har stort set ikke eksisteret virus etc til Mac i lang tid, og Unixkernen er rimelig sikker; men derfor er det altid en god idé at passe på sig selv og sin Mac, specielt på nettet, hvor man ligesom windowsbrugere skal være forsigtig med suspekte hjemmesider.

Altså: vær forsigtig og husk at bruge et antivirusprogram.

Mht antivirus, så kan jeg klart anbefale det gratis program ClamXav (som i øvrigt også er oversat til dansk af mig, sagde hunden) ;)

Denne postering er opstået på baggrund af nyheden her på Comon

Grotesk service fra Post Danmark

Andre har blogget om, hvorledes Post Danmark hæver priserne, nedsætter serviceniveauet og alligevel kalder de en nyligt udsendt brochure for service-brochure eller noget i den dur.

Nu er det faldet beboerne på Femø så meget for brystet, at de indfører eget frimærke. Læs om det på DR P4 her.

Idéen er ikke dårlig som mediestunt; men gad vist, hvem de kan få til at omdele denne post?

søndag, februar 03, 2008

Jeg burde egl ikke

give et link til denne side, da jeg jo faktisk har job som telefonsælger; men den er afsindig morsom, og mere relevant, så her er en side om, hvordan man kommer af med telefonsælgere (og så er jeg jo også forberedt til en anden gang ;))

Vi bruger ikke...

fredag, februar 01, 2008

De små kan, hvad de store stadig ikke kan finde ud af ;)

P4 Sjælland skriver, at der fra på mandag vil være gratis trådløst internet i Lollandsbanens tog.

DSB køre som forsøg med trådløst net, pt er det vist gratis, i udvalgte lyntog mellem Storebælt og København; men med tiden skal det koste penge og udvides til flere afgange.

Det ville være dejligt, hvis DSB også fandt ud af at gøre det gratis, og ikke kun som en mulighed på 1. klasse, som jeg også mener at have hørt noget om, at det begrænsede sig til.
Blog Widget by LinkWithin