mandag, juli 13, 2009

Open Source i TV!

Som sikkert mange andre børnefamilier følger vi med i Shoebox Zoo (Troldomsæsken) på DR for tiden. En fantastisk serie i 2*13 afsnit hver hverdag fra 17.05-17.30 om magi og troldom.

Nå men det var ikke det, jeg ville skrive om; nej hovedpersonen har en computer, hvor hun tjekker mail, og det gør hun i det for mig ukendte ZMail. Nu var min nysgerrighed vakt, og jeg kan konstatere, at der nok må være tale om ZMail af Zach Denton. Det er da første gang, at man ikke har brugt et standard Windows eller Mac-program, efter hvad jeg har opdaget. (Dog var der i dagens afsnit en Mac med).

onsdag, juli 08, 2009

Stille thesalon

I lørdags tog vi ganske umotiveret - aj, ikke helt, en god veninde inviterede til gårdloppemarked - til København kl 12.
Efter et par timer og et par gode køb, trængte vi til kaffe, og da gården ikke kunne byde på det, måtte vi finde på noget andet.

Ganske tæt på ligger Tante The - lige henne i Viktoriagade, og det var lidt med bævende hjerte, for der var vel fuldt hus og ikke en plads at få? Det var da, hvad vi plejede at opleve, når vi kom for at købe the.

Men vi var heldige, havde huset for os selv og hyggede i tanternes sofa og stole, ungerne greb straks en Anders And og følte sig ganske som på privat besøg - det var også hvad de sagde.

Og kaffen blev nydt med hjemmebagte småkager - med smør! Det får man ikke hver dag; men jeg ved godt, hvorfor det bør bages med smør og ikke margarine. mums.

(og det var så inspireret af Dinas indlæg om Baresso i Århus, der holdt ekstraåbent)

Blog Widget by LinkWithin