mandag, november 23, 2009

Indlæg, der forsvinder

Dina legede Visit Denmark i går ;)

Eller noget i den stil. I hvertfald postede hun et indlæg på sin blog som en mundsmag på de følgende tre indlæg om mundtlig reklame (hvorfor kalder hun det mon viral marketing?).

Og så slettede hun det igen.

For at komme folks nysgerrighed til gode, bringer jeg her hendes indlæg, som det så ud i min nyheds-læser (google/reader), inden hun fjernede det fra sin blog:

Teaser

Blot en lille lørdagaftensforsmag på næste blogindlæg:

“James, også mine trusser. Og lad det gå stærkt! Trusserne rammer det stenede gulv, og i et splitsekund får James øjenkontakt med…”

…Og hermed afsløringen: Trilogien Hvad har viral marketing og jokes til fælles



CO2-udledning og energiforbrug

ved transport med forskellige transportformer.

Der diskuteres jo jævnligt, hvor meget man sparer i energi ved at følges flere ad i samme transportmiddel, og jeg er klart tilhænger af offentlig transport; men her er lige en ny vinkel:

Fordelingen af personvægt/køretøjsvægt for tog og bil bliver altså den samme, hvis toget er halvfyldt eller der er 2 personer i bilen. Og bilen kører typisk direkte til destinationen.
Fra Patricks blog

Eneste lille tilføjelse her må være, at det måske er rigtigt, at energifordelingen er som nævnt; men der mangler at tages i betragtning, hvor meget energi der totalt bruges per person, og hvordan den brugte energi forurener per person.

Ikke nemme regnestykker alt i alt, desværre; men helt sikkert mindre energi ved at blive hjemme og være på nettet. Og tænk al den transporttid, som spares -)

torsdag, november 19, 2009

Julemarked




onsdag, november 18, 2009

Beklager

For at undgå spam-kommentarer har jeg set mig nødsaget til at slå ordgenkendelse til for kommentatorer. Jeg beklager ulejligheden.

Blog Widget by LinkWithin