søndag, februar 21, 2010

iPhone som mus

Kiggede lige i App-store og fandt dette lille program, der sammen med dette stykke software (Logitech Touch Mouse Server) til Mac OS X ≥10.5 eller forskellige windows-versioner kan lade en iPhone/iPod Touch agere som touch-mus.

Ganske gratis, og der er emulering af tre museknapper OG tastatur med alternativ-, kommando- og ctrl-taster - det er smart, for det er der ikke i de gratis vnc-programmer.

Men det virker nok kun på lokalnetværk, tænkte jeg - men nej umiddelbart også på det store net - man skal bare indtaste serverens ip-nummer - super, så er det jo en smart vnc-applikation. Den skal lige testes lidt mere.

Opdatering. Ah - det virker fint nok; men man kan selvf ikke se skærmen - den er man stadig nødt til at kigge på ,-) Og så er der ingen [esc]-tast.


lørdag, februar 20, 2010

Smart lille ting

hvis man ellers kendte tilpas mange mennesker med en iPhone, så man kunne støde hænderne mod hinanden og udveksle data ,-)

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=305479724&mt=8

Programmet Bumb tilbyder at udveksle adressebogsinfo og eller billede, hvis man støder sin hånd med en iPhone ind i en andens hånd med en iPhone eller en iPod touch.

Lyder kært ;-) og så er det i øvrigt gratis.

Det kræver dog, at der er en netværksforbindelse, wifi eller via telefon, for at firmaet kan finde ud af, hvilke telefoner, der støder sammen.

Blog Widget by LinkWithin