søndag, februar 15, 2009

Fup-rejser

Har du også oplevet, at din telefon har ringet, og en flink og indsmigrende amerikansk kvinde har proklameret, at du har vundet en rejse?

Jeg har endnu ikke gidet høre hende tale ud; men læste i dag på forbrug.dk mere om konceptet, der vist ikke er enestående, men tilsyneladende forsøges af flere; og måske ikke altid er fup.

Læs selv mere på siden her.

5 kommentarer:

TSJ sagde ...

Hmm, det har jeg godt nok ikke prøvet.... Det lyder ellers spændende!! Du har lige godt aldrig hørt hende tale ud?!

Sebastian sagde ...

Nej det har jeg jo været for irriteret til hver gang - det kunne egl være fedt, hvis man havde kunnet nuppe hende på bånd, så andre også fik glæde af hendes tilbud ;)

Anonym sagde ...

Åh jo jeg havde en kammerat der fik sig rodet vældig meget ud i noget med en rejse til USA: Han fik aldrig pengene tilbage :-(

Når det er sagt så synes jeg det mest fascinerende er at der rent faktisk er nogen der hopper på den slags. Det er lige som de der time share folk der snyder adskillelige hundrede turister til at sætte underskrifter på værdiløse lejlighedskontrakter hvert år, og de ganske mange der bliver ved med at tro på at de tilfældigvis har en rig slægtning i Nigeria som vil give dem penge.
Uanset hvor naivt det lyder, så viser tallene desværre at folk bliver ved med at hoppe på den slags igen og igen...

Tina - omme i London sagde ...

Hvordan i alverden folk tror de ville blive notificeret af en automatisk telefon stemme om at de har vundet noget stort er mig simpelthen en gaade. Vi har modtaget det opkald flere gang og som dig har jeg heller aldrig hoert den til ende, men jeg har hoert at man bliver bedt om at trykke paa et nummer for at blive sat igennem til en "operator" og saa begynder telefonregningen at rende op, for saa bliver man forbundet med en "premium rate line". SUK, hvor er folk naive!

Forresten, fandt lige din blog via en anden side, men kan ikke huske hvilken en det var. :)

Sebastian sagde ...

@Tina: Velkommen til ;_) (Det skulle vel ikke være hende der Anne om Anne, der ledte dig herhen? Men bliv gerne)

Hmm - der var en eller anden, der sagde, at man bare skulle trykke det der ciffer, og så lade røret ligge på skrivebordet - for det er firmaet, der ringer op, der kommer til at betale for tlf-regningen, og de hænger på den, indtil jeg lægger på/telefonselskabet lægger linien ned. MEN jeg er ikke 100% sikker, så jeg tør ikke prøve :)(

Blog Widget by LinkWithin