søndag, november 23, 2008

Den tid igen

Ja, så er første del overstået.

Jvf forrige år.

I år greb vi det lidt anderledes an:

Sukker og vædske samt citron og vanille fik lov at smelte sammen, inden birkes hhv valnødder kom i gryden - det gjorde det væsentligt nemmere at blande sammen og varme op.

Dejgen blev lavet med Søris Hvedemel, malet på stenmølle i stedet for de sædvanlige stålmøller - en lidt mørkere dejg, så bliver det interessant at se, om det smager anderledes.

Valnødderne blev malet meget grundigt i foodprocessoren, så det fyld er meget fugtigt og nemt at smørre ud i morgen.

4 kommentarer:

@ sagde ...

Ih, det lyder spændende! Tjekkede lige billede-kavalkaden fra sidste år, ser OGSÅ spændende ud!

Sebastian sagde ...

Sproglig præcision!
Forrige år betyder 2006 = året før sidste år, som var 2007.
Men det er åbenbart en pige-ting at ville have forrige=sidste ,-)

Men i øvrigt bager jeg dem hvert år, så det var selvf. også sidste år; der tog jeg bare ingen billeder, eller bloggede om det.

@Livrdz: ja det er spændende, og det plejer at smage godt.

Thomas Widmann sagde ...

Foodprocessor? Hvad blev der af møllen?

Sebastian sagde ...

Jeg har ikke brugt foodprocessor; men naturligvis en ægte birkes-mølle. Købt i Ungarn med hjælp fra en flink halvungarer, som kommer derned jævnligt.

Blog Widget by LinkWithin