mandag, maj 29, 2006

IS, der er ens og alligevel forskellig, eller var det omvendt?

Jeg har stået lige ved siden af isfryseren og kigget på, at der er tilbud på islagkager - der er én "Anthon Berg" på 1,5l til 49,95 og en "Ismesterens" 1,8l til 39,95; hmm tænkte jeg - den er nok ringere; men tjah; de er faktisk begge lavet af 22-24% fløde (36%) og smag m.v. Begge er lavet af Polar IS og indeholder stort set de samme E-numre - faktisk er der flest i Anthon Berg-varianten, der er med chokoladeovertræk og -stykker, medens den anden er pyntet med flødeskum og har jordbær-rippel i midten. Så det skal da vist være den ønskede smag, der afgør købet her.
For at øge forvirringen, så laver Diplom IS i øvrigt også en islagkage, der ikke er på tilbud, til 39,95 for 1,5l. Den indeholder sørme 25% fløde. Som den eneste indeholder Anthon Berg-varianten soyalecitin. Bekymrende. Til dens forsvar skal dog lyde, at den indeholder rigtig kakao, hvor Ismesterens indeholder vekao. Nå så min personlige slutkonklussion må være, at jeg ville tage den fra DiplomIS. Den er norsk, og de to andre er danske, lavet i Thisted, og så burde man vel egl. støtte dem.

0 kommentarer:

Blog Widget by LinkWithin